Foredrag: “Mitt fokus, mine forventninger og sannheter var kjernen i min tilstand”

I dette unike foredraget forteller Thomas Overvik, som var en av de sykeste pleiepasientene med ME/CFS i Norge om sine erfaringer. Foredraget består også av en dialog mellom Thomas og Mette Høvern, som også har vært blant “de sykeste av de syke” ME-pasientene i Norge.

← previous page

Thomas Overvik og Mette Høvern

Film ved Randi Størseth

Foredraget ble holdt for allmennpraktiserende leger på Våruka, Tønsberg 27.04.2018. Det er filmet og redigert av Randi Størseth.

VoksneKvinneMannSvært alvorlig ME/CFSLangvarige smerterLightning processFilm/videoForedrag

Recovery Norge har ingen formening om hvor mange som kan bli friske ved hjelpe av den typen strategier våre medlemmer har benyttet, selv om vi mener disse historiene er evidens for at det er mulig. Vi anerkjenner også historiene til dem som har opplevd forverring av symptomer etter å ha benyttet slike strategier også, og vi mener dette er én god grunn til å forske mer.