Dokumentar: Et ufravikelig faktum

Du tror det ikke før du får se det… og denne filmen kan vise deg akkurat hvordan tilfrisking fra svært alvorlig ME eller kronisk utmattelsessyndrom kan skje. Filmen er laget av Randi Størseth, mor til Marit Sofia som også ble frisk fra ME/CFS, og følger Thomas Overvik fra han ligger som pleiepasient på et sykehjem til han er frisk. Denne unike filmen er kanskje det sterkeste dokumentet som er laget om tilfrisking fra denne sykdommen – også i internasjonal sammenheng.

← previous page

Thomas Overvik (av Randi Størseth)

Thomas Overvik hadde svært alvorlig ME/CFS og var en av de “sykeste av de syke” i Norge. Denne filmen ble laget av Randi Størseth og ble tatt opp da Thomas Overvik ble frisk i 2008.
VoksneMannSvært alvorlig ME/CFSLightning processFilm/video