Beating ME: Intervju med Sophie Helbig

I denne episoden av Youtube og podcast-serien “The Puzzle of Healing” intervjuer Sophie Helbig to medlemmer av Recovery Norge, Torill Sorkmo og May Elin Game, om deres historier og Recovery Norge.

← previous page

Torill Sorkmo og May Elin Game med Sophie Helbig

Sophie Helbig er en forfatter og skuespiller basert i London og Berlin som hadde fibromyalgi og ekstrem utmattelse i 24 år før hun ble frisk. For å viderebringe det hun har lært om å bli frisk – og å lære mer – har hun laget en YouTube og podcast-serie som heter “The Puzzle of Healing”. I denne episoden snakker hun med May Elin Game og Torill Sorkmo fra Recovery Norge om deres historier og organisasjonen.

Dette intervjuet ble publisert i 2020.

VoksneKvinneMild/moderat ME/CFSKognitiv atferdsterapiMindfulness/meditasjonStressmestringAnnen metodeFilm/videoIntervju

Historiene på denne hjemmesiden er postet for informasjon og opplysning og er ikke ment å erstatte medisinsk eller annen profesjonell rådgivning. Dersom du trenger slike råd bør du oppsøke din fastlege eller annen profesjonell aktør.