Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer og andre vi jobber med.

Behandlingsansvarlig i organisasjonen er organisasjonens leder, om ikke oppgaver er delegert. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til post@recoverynorge.org.

Medlemskap

Fra våre medlemmer innhenter vi navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato og e-postadresse. Disse opplysningene er grunnlag for å rapportere om antall medlemmer for å motta offentlig tilskudd til drift av organisasjonen. I tillegg trenger vi kontaktinformasjon til medlemmer for å kunne gi et tilstrekkelig tilbud og informasjon knyttet til medlemskapet. Når man melder seg inn i organisasjonen, samtykker man til å få tilsendt nyhetsbrev og invitasjon til arrangementer mm. Vi deler ikke dine personopplysninger med andre, og de slettes ved avsluttet medlemskap.

E-post

Du kan sende e-post til oss, og vi tar ditt personvern på største alvor. Husk likevel på at e-post i utgangspunktet er usikker teknologi, og at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Vær derfor varsom med sensitive opplysninger. Skriv gjerne kort, uten for mange detaljer. Vi formidler kontakt hvis du trenger å snakke med en av oss.

Nyhetsbrev

Som medlem hos oss får du en gang i blant tilsendt viktig informasjon og nyheter om organisasjonen. I den forbindelse lagrer vi e-postadressen din i en egen database. Vi deler den ikke med andre,  og den slettes hvis du melder deg ut.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet vårt mest mulig relevant for våre besøkende. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren.

Påmelding kurs og arrangementer

I forbindelse med arrangementer og kurs kan det i tillegg til navn og kontaktopplysninger være behov for å samle inn opplysninger om allergier og tilrettelegging. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere arrangementet. Personopplysningene vil slettes etter endt arrangement.

Historier

Du kan velge å dele din tilfriskningshistorie på våre nettsider. Det er fullstendig opp til deg hva du vil dele, og du kan være anonym. Husk at det som deles åpent på internett er tilgjengelig for alle, og at vi ikke har noen kontroll på hvem som laster ned eller deler tekst og bilder. Du kan når som helst henvende deg til oss for å gjøre rettelser eller få historien din slettet fra våre nettsider.

Datert: 24.02.2019