Jeg fikk whiplash, nakkesmerter og lite energi etter en bilulykke. I dag har jeg overskudd til å gjøre det jeg har lyst til


Jeg deltok på Lightning Prosess kurs i Norge i 2014. Jeg vil gjerne få fortelle min historie. Jeg er i dag evig takknemlig og sjeleglad, for at jeg reiste sørover og deltok på LP-kurs. Dette endret livet mitt. Fullstendig. 

Jeg har nakkeskade/whiplash etter en trafikkulykke og hverdagen var preget av smerter og lite energi. Jeg klarte å jobbe, men hadde ikke overskudd til så mye mer enn det. 

I løpet av 3 dager på LP kurs skjedde det en enorm positiv forandring med meg. Det var på en måte magisk og veldig overveldende å oppleve dette, og til slutt innse og forstå hvor mye jeg selv kunne påvirke livet mitt. Jeg kjente på en enorm følelse av glede. Coachen, Charlotte Nagelgaard, var oppriktig tilstede og hadde et sterkt ønske om å hjelpe meg og de andre på kurset.

LP krever mye egeninnsats av deg. Du må bruke det, ellers fungerer det ikke. Hver dag bruker jeg verktøyene og teknikkene jeg lærte på LP kurset. Og det funker som bare det. Det hjelper meg enormt.

Livet mitt inneholder nå svært lite smerter og jeg har mye energi. Mye overskudd og klarer mer enn bare å jobbe. Overskudd til å ta vare på de rundt meg. Jeg elsker livet mitt og gjør det jeg har lyst til. LP har hjulpet meg både psykisk og fysisk. Dagene er gode og jeg vet hva jeg må gjøre hvis smertene kommer. Bruke LP selvfølgelig. 

Man må være innstilt på å jobbe mye med seg selv. Men det er det verd! Det er mental trening på sitt beste. 

Man må være innstilt på å jobbe mye med seg selv.

Randi Ribe, Tromsø.